Om oss

 

Det hela startade 2016 då Tess (vår ägare) sökte nya utmaningar. Hon hade varit delägare av en salong i många år men var sugen på något eget. När den perfekta lokalen dök upp så startade hon Trendteamet i Lyckeby utanför Karlskrona. 

Det är redan 4 år sedan och mycket har hänt sen dess. Från början var aldrig tanken att salongen skulle bli särskilt stor men ödet ville annorlunda. Efter ett halvår var lokalen redan för liten så den utökades med lokalen bredvid och nu öppnades samtidigt nya möjligheter. Drömmen om att kunna hålla utbildningar blev äntligen sann, till en början användes produkter från andra märken men 2019 blev äntligen egna fransmärket Trendteamet Lash Academy klart! 

Den gamla webshopen blev snabbt för liten och då föddes istället Lashtastic.se! Vi är nu också stolta återförsäljare av Ruthie Belles produkter för Lashlift, Browlift och Fransförlängning, vi har märkt att många uppskattar det lika mycket som oss!

Idag består Trendteamet av 7 härliga tjejer som arbetar som frisörer, barberare, med naglar och såklart fransar. Vi utbildar både i våra egna lokaler och i skolor i närområdet. 

Vill du också bli en del av Lashtastic? Vi söker just nu lärare i hela Sverige. Maila din intresseanmälan till tess@trendteamet.se

XOXO

Lashtastic